perjantai 14. syyskuuta 2007

Surullisia uutisia

Sain viimeinkin pitkään kaipaamani uuden tietokoneen, jolla Sims pyörii paljon entistä paremmin. Nyt kun vihdoin piiitkään kestäneen säätämisen jälkeen sain Simsin ja ylipäätään koko tietokoneen toimimaan, ilmeni ikävä seikka: en jostain syystä saa vanhoja tallennuksiani siirrettyä tähän. Ikävä kyllä Solaniemelle on siis heitettävä hyvästit. Jos jotakuta kiinnostaa, voin lyhyesti kertoilla hahmojen varalle suunnittelemiani kohtaloita, mutta kunnon jaksoja ei enää ole luvassa.

Kiitoksia kaikille lukijoille menneestä! Kiitoksia kärsivällisyydestänne jaksojen viipyessä ja kiitos mukavasta palautteestanne! Ilman teitä tätäkään vähää ei olisi olemassa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olisi ihanaa kuulla suunnitelmia. <3 Harmi, että näinkin hyvä tarina päättyi. :(

Anonyymi kirjoitti...

Voi eii... :'(

Anonyymi kirjoitti...

Joo kerro ihmeessä mitä olit suunnitellut näille hahmoillesi. Todella harmi kyllä, tämä oli ehdottomasti parhaimpia tarinoita joita olen lukenut. Se näissä legacyissa ja muissa sims-tarinoissa on vikana, että se kaikki voi kadota niin nopeasti.. Se on näitä tietokoneajan harmeja..
Terv. Katyana

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei! *Purskahtaa hysteeriseen itkuun* Tämä ei saa olla totta!!! Kerro ihmeessä suunnitelmiä. Olisiko mahdotonta odottaa lc:tä tai uutta simstarinaa lähitulevaisuudessa??

Marjuska kirjoitti...

Ei ole mitenkään mahdotonta. En varmaankaan noin suurta projektia lähde enää tekemään, mutta ehkä jotain jossain vaiheessa. Sitten kun olen "toipunut" Solaniemen menetyksestä ja keksin hyvän idean.